POKé PERFECT ALMERE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 685 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Almere. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 23:12 Beetje karig, veel rijst staat niet in verhouding.
17 nov 2022 om 20:14 Weinig zalm, uithedroogde radijs en vonden het een beetje een te smeuige bowl dit keer. Jammer, heeft ons wel eens beter gesmaakt
16 nov 2022 om 20:00 Ik vond persoonlijk de garnering echt weinig voor wat ik betaald heb.
11 nov 2022 om 20:38 Erg lekker ondanks het lange wachten!!
7 nov 2022 om 8:53 Meestal erg tevreden maar dit keer was het eten erg koud. Kan ook aan de bezorging liggen.
7 nov 2022 om 6:23 Top
6 nov 2022 om 22:51 Ik vind het jammer dat er standaard geen soyasaus bij wordt geleverd. Je kan het bestellen als optie maar dat verwacht ik niet. Het is tenslotte een gerecht dat gelijk staat aan de smaak van sushi en daar hoort soyasaus bij.
4 nov 2022 om 15:51 Top
4 nov 2022 om 14:43 Heerlijk zoals altijd :)
1 nov 2022 om 9:19 Food and delivery were good, however I did call the restaurant to make a specific request regarding my order but unfortunately they did not do it even though they confirmed that they would.
1 nov 2022 om 8:28 Voor het eerst hier besteld. Maar 'the original' viel een beetje tegen.
30 okt 2022 om 22:03 Het eten kwam aardig op ons aangeven tijdstip. Alleen 1 poke b lag uit elkaar in de papieren zak. Kon alles bij elkaar schrapen. Het eten zelf was lekker